Fakro Raamdecoraties

S.T.U.D.T.I.A.R.Vereiken de officiele Fakro dealer

Fakro AMZ buitenzonwering

De buitenzonwering AMZ biedt een optimale bescherming tegen oververhitting en geeft tegelijkertijd uitzicht naar buiten. FAKRO screens reflecteren zonlicht voordat ze het glas bereiken en bieden zo bescherming tegen opwarming op zonnige dagen. Ze bieden rust aan uw ogen en beschermen tegen schadelijke UV-stralen of sterk reflecterend licht. Dit is voornamelijk belangrijk als er met computers wordt gewerkt.
Uit de test blijkt dat buitenzonwering een acht keer effectievere bescherming biedt tegen zonnewarmte dan binnenzonwering. Een buitenzonwering in combinatie met een binnenzonwering, geïnstalleerd op een FAKRO dakraam, garandeert het hoogste niveau van comfort in de kamer.

Uit onderzoek blijkt:

    Dat buitenzonweringen (screens, rolluiken) de beste bescherming bieden tegen warmte van buitenaf. Ze weerkaatsen zonnestralen voordat deze het glas kunnen bereiken. Binnenzonweringen bieden ook bescherming tegen de warmte, maar zijn minder effectief. De basisfunctie van dit type zonwering is het reguleren van lichtinval en het verfraaien van de woonruimte.

Fakro ARF verduisterend rolgordijn

Het verduisterend rolgordijn ARF met zijgeleiding biedt een perfecte bescherming tegen zonlicht, door het volledig verduisteren van de woonruimte. De lichtinval wordt namelijk geweerd door het materiaal, de speciale afdichting in de onderlijst en de reflecterende laag aan de achterzijde. Ook de aluminium zijgeleiders dragen bij aan dit verduisteringseffect

Fakro APF honeycomb Plissé

De honeycomb plissé APF is een elegante raamdecoratie. De unieke honingraatstructuur geeft een sfeervolle en tegelijkertijd strakke uitstraling in de kamer en zorgt tevens voor een goede isolatie. Het beschermt uw leefruimte in de zomer tegen oververhitting en in de winter tegen warmteverlies. ..

Fakro APS plisse

Het geplisseerd gordijn APS is een stijlvol en decoratief gordijn. Het creëert een zacht, gelijkmatig verspreid lichtniveau in de ruimte, in kleuren die passen bij elk interieur. ..

Het gordijn is voorzien van een stevige stof, die dankzij de plooien goed in vorm blijft. Het geplisseerd gordijn is traploos verstelbaar dankzij de aluminium (kleur wit of zilver) zijgeleiders. Deze bedekken de randen van de stof en beperken de hoeveelheid lichtinval. Het beschermt uw leefruimte optimaal tegen de zon. Er is een breed scala aan kleuren en decoratieve prints beschikbaar. Kies de kleur of print die het beste past bij uw woonwensen.

Fakro ARS rolgordijn

Het standaard rolgordijn ARS beschermt uw woonruimte tegen lichtinval en vormt tegelijkertijd een extra decoratief element. U reguleert eenvoudig hoeveel licht u in de ruimte wilt binnenlaten door zelf te kiezen in welke van de drie verschillende standen het rolgordijn wordt vastgezet.

Het rolgordijn wordt opgerold op een roller met een springveer. Het werkt op basis van een cassettesysteem en is aan de bovenkant afgewerkt met een aluminium lijst. Het rolgordijn is in drie verschillende standen in te stellen, met behulp van de bijgeleverde haakjes. Er is een breed scala aan kleuren en decoratieve prints beschikbaar. Kies de kleur of print die het beste past bij uw woonwensen..

Fakro ARP zijgeleiding rolgordijn

VHet rolgordijn met zijgeleiding ARP vermindert lichtinval in uw woonruimte. Door de ruime keuze aan stoffen, kleuren en decoratie past de zonwering perfect bij elk interieur. Zo creëert u een aangename, persoonlijke sfeer.

De zijgeleiding (standaard in aluminium, maar ook verkrijgbaar in wit) bedekt de randen van de stof en reduceert daardoor verder de lichtinval. U bedient de binnenzonwering handmatig of elektrisch, afhankelijk van het gekozen type zonwering.

Fakro AJP Jaloezie

De jaloezie AJP is een populaire zonwering, omdat de lichtinval er op eenvoudige wijze mee te regelen is. Verander de stand van de lamellen om zonnestralen gecontroleerd binnen te laten. Zo creëert u een unieke atmosfeer in uw woonruimte.

De jaloezie beschermt uw woonruimte tegen oververhitting en vormt een decoratief element. De zijgeleiding zorgt voor een verduisterend effect in de ruimte. Door de stand van de lamellen aan te passen is het mogelijk om het binnenvallende licht te reguleren. .