Qompact® Het rolluik dat extra veiligheid garandeert

Het Vereiken Qompact® rolluik is het nieuwste rolluik uit ons assortiment. De Qompact is een totaal concept rolluik met dichte zware aluminium extrusie lamellen en naar uw wens op de plaats die u zich wenst geperforeerde aluminium lamellen die u de doorzicht bieden en eventueel de ventilatie bieden die u nodig heeft zonder dat uw rolluik omhoog geduwt kan worden.

Compact.....

Het Qompact rolluik dankt zijn naam aan de inovatie dat het rolluik opgebouwd is uit lamellen met 10 verschillende hoogtes, deze ontwikkeling zorgt ervoor dat de lamellen perfect over elkaar heen oprollen en zodoende een niet te evenaren compacte oproldiameter geven
Want zeg nu zelf een zwaar beveiligings rolluik met een hogte van 260cm dat past in een kast van 180mm dat is COMPACT zogezegd. . .

 • Leverbaar in 5 standaard kleuren.
 • Elke gewenste Ral kleur tegen meerpijs.
 • Standaard voorzien van afrolbeveiliging.
 • Standaard voorzien van Somfy motor.
 • Qompact rolluiken zijn 100% recyclebaar

Maak kennis met uw rolluik

Wij stellen aan u voor... QOMPACT by Vereiken & Alulux

Stelt u zich voor, u heeft de keuze het wooncomfort van uzelf en uw medebewoners in één klap te verbeteren. Zou u dat doen?

Wij van Vereiken produceren al ruim 50 jaar rolluiken van Duitse topkwaliteit. Dit weerhoudt ons er echter niet van iedere dag te blijven streven naar verbetering. Onderzoek en innovatie zijn het fundament onder onze producten, die met trots het label “ontwikkeld in Germany & geproduceerd in Helmond” dragen.....

Privacy en rust

Privacy en rust, behoeften die in ieders leven een belangrijke rol spelen. Goed rusten is cruciaal voor uw functioneren en zelfs voor uw gezondheid. Privacy is iets waar iedereen recht op heeft. De gemene deler is overlast. . Overlast van ongewenste gasten die bij u binnen kijken, een drukke verkeersweg naast uw woning, een stevige hagelbui of de irritante mug die altijd weer de weg naar uw slaapkamer vindt.
Het Qompact rolluik is bestand tegen extreme weersomstandigheden en is zelfs orkaan bestendig. Externe factoren zijn niet te beheersen, maar met een Qompact rolluik van Vereiken & Alulux wel te beïnvloeden in uw voordeel.
Neem zelf het heft in handen om van uw woning een aangename en veilige plek te maken. . .

 • Een volledig gesloten Qompact rolluik blokkeert de lichtinval.
 • Naar keuze geheel of gedeeltelijk geperforeerd.
 • Zoveel of zo weining geperforeerde lamellen op de postie die u zch wenst
 • Geniet van privacy optimale bescherming en uw welverdiende rust.


Ventilatie

Het is een vaak overschatte gedachte dat u bij een gewoon rolluik dat niet geheel gesloten is veilig achter uw rolluik slaapt (om bijv. te kunnen ventileren)...
Een normaal rolluik kan nml. met niet al teveel moeite gewoon omhoog geduwt worden en dat mag zeker niet de bedoeling zijn van uw gedachten.
Het QOMPACT rolluik daarentegen is simpelweg niet omhoog te duwen en buiten dat, door de geperforeerde lamellen kunt u nog meer ventileren en de gesloten lamellen boven in het rolluik zorgen er gewoon voor dat men u van buitenaf niet kan bespieden........

Bespaar op uw energierekening

In de zomer kan de energieslurpende airco een standje lager, in de winter blijft de warmte van de kachel binnen. Door het rolluikpantser te sluiten creëert u een luchtbuffer die het warmte- en koelteverlies vermindert tot wel 45%. Weersomstandigheden zoals hevige regenval, hagel en sneeuw worden geweerd door een rolluik.
Het beschermt uw ruiten en hout-/schilderwerk tegen schade en erosie. Wanneer u verantwoord omgaat met het rolluik en de andere verwarmings- en verkoelingsmechanieken, zult u aan uw onderhoudskosten en energierekening zien dat een Vereiken rolluik loont. . .

 • Een volledig gesloten CD-942 rolluik blokkeert de lichtinval.
 • Reductie tot wel 10 decibel aan geluid.
 • Met een Cd-942 rolluik heeft u controle over uw privacy en rustmomenten
 • Geniet van privacy en rust.