Rolluiken

Onze CD942 aluminium rolluiken zijn ongekend in kwaliteit...

CD 942 rolluik. De sterkste lamel op de mark

De CD 942 is het meest geavanceerde rolluik uit ons assortiment. Deze lamel is spiksplinternieuw & dankt zijn sterkte en stabiliteit aan het speciaal ontwikkelde rode schuim, ons rode schuim is 20% harder dan het standaard witte rolluikschuim. De hagelweerstand is zondoende 11% hoger en ook de torsieweerstand is wel met 15% verhoogd. Met ons CD 942 rolluik bent u dus nog beter beschermd tegen invloeden van buitenaf. .

Levensduur.....

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het CD 942 rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs. Daarnaast voeren wij standaard de speciaal ontwikkelde Silent Fin zijgeleider. Het hinderlijke geluid van op en neer bewegende lamellen is met dit type geleider veel lager. Bijkomd voordeel is dat deze geleider ook nog eens veel minder licht en lucht door laat wat u dus nog meer comfort bied. .

 • Leverbaar in 28 kleuren.
 • In maar liefst 5 grijstinten leverbaar.
 • Standaard voorzien van Silent Fin geleiders.
 • Speciaal ontwikkelde kapconsoles.
 • Duurzame inloopstukken voor een perfecte geleiding van de lamellen.

Maak kennis met uw rolluik

Wij stellen aan u voor... CD942

Stelt u zich voor, u heeft de keuze het wooncomfort van uzelf en uw medebewoners in één klap te verbeteren. Zou u dat doen?

Wij van Vereiken produceren al ruim 50 jaar rolluiken van Duitse topkwaliteit. Dit weerhoudt ons er echter niet van iedere dag te blijven streven naar verbetering. Onderzoek en innovatie zijn het fundament onder onze producten, die met trots het label “ontwikkeld in Germany & geproduceerd in Helmond” dragen.....

Privacy en rust

Privacy en rust, behoeften die in ieders leven een belangrijke rol spelen. Goed rusten is cruciaal voor uw functioneren en zelfs voor uw gezondheid. Privacy is iets waar iedereen recht op heeft. De gemene deler is overlast. . Overlast van ongewenste gasten die bij u binnen kijken, een drukke verkeersweg naast uw woning, een stevige hagelbui of de irritante mug die altijd weer de weg naar uw slaapkamer vindt.>br>Het CD-942 rolluik is bestand tegen extreme weersomstandigheden en is insectenwerend. Externe factoren zijn niet te beheersen, maar met een rolluik van Alulux wel te beïnvloeden in uw voordeel. Neem zelf het heft in handen om van uw woning een aangename plek te maken. . .

 • Een volledig gesloten Alulux rolluik blokkeert de lichtinval.
 • Reductie tot wel 10 decibel aan geluid.
 • Met een Cd-942 rolluik heeft u controle over uw privacy en rustmomenten
 • Geniet van privacy en rust.


Isolatie

Het is misschien de meest over het hoofd geziene functie van een rolluik, maar zeker geen overbodige. Een Alulux rolluik in gesloten stand isoleert de achterliggende ruimte(s) van de weersomstandigheden. Zowel in de zomer, als in de winter heeft dit een positief effect op uw binnenklimaat, onderhoudskosten en energierekening.......

Bespaar op uw energierekening

In de zomer kan de energieslurpende airco een standje lager, in de winter blijft de warmte van de kachel binnen. Door het rolluikpantser te sluiten creëert u een luchtbuffer die het warmte- en koelteverlies vermindert tot wel 45%. Weersomstandigheden zoals hevige regenval, hagel en sneeuw worden geweerd door een rolluik.
Het beschermt uw ruiten en hout-/schilderwerk tegen schade en erosie. Wanneer u verantwoord omgaat met het rolluik en de andere verwarmings- en verkoelingsmechanieken, zult u aan uw onderhoudskosten en energierekening zien dat een Vereiken rolluik loont. . .

 • Een volledig gesloten CD-942 rolluik blokkeert de lichtinval.
 • Reductie tot wel 10 decibel aan geluid.
 • Met een Cd-942 rolluik heeft u controle over uw privacy en rustmomenten
 • Geniet van privacy en rust.